Clientes

Museu Picasso


Col·laboració habitual des de 2009 per als departaments d'Activitats i Serveis Educatius, per a la documentació gràfica d'activitats, publicacions i les xarxes socials del museu. Cobertura dels tallers, actes de protocol, conferències, espectacles, activitats com els cicles "vist per...", festivals com Dies de dansa, el festival Butoh de Barcelona o les cinc edicions del Big Draw, entre d'altres.

Museu d'Història de Barcelona MUHBA


Col·laboració des de maig de 2014 per als departaments d'Exposicions i Conservació i Restauració, per a l'exposició Fabra i Coats fa Museu i la difusió en xarxa.

Edicions Dau


Col·laboració des de 2010 en la realització dels retrats per a les portades de la col·lecció Converses amb...

Conservatori del Liceu


Col·laboració des de 2011 en la cobertura de concerts i actes, i en la creació d'imatge per arxiu, publicacions i xarxes socials.

Òmnium


Col·laboració de 2008 a 2011 en la revista Òmnium Cultural i la cobertura d'actes de l'entitat.

El País


Col·laborador habitual de 2007 a 2009, especialitzat en reportatge i retrat d'entrevista per a les seccions de societat, cultura, esports, actualitat i contraportada de l'edició nacional i Catalunya, i pels suplements Propiedades, Quadern, Negocios i Babelia.

Universitat de Vic


Col·laboració amb la Facultat de Teràpia Ocupacional en projectes d'integració social com el Jardí Miquel Martí i Pol o la cobertura del projecte de cooperació amb l'entitat Yusofia al Marroc.

LletrA


Col·laboració des de 2010 en la cobertura d'actes de l'entitat

Ara Llibres


Col·laboració de 2008 a 2011 per a diverses publicacions de l'editorial com la revista Tekhnos, revista Aces o Òmnium.

AZA press


Col·laborador habitual entre 2007 i 2009 en la realització d'encàrrecs en l'àmbit del retrat i el reportatge per a clients com SEAT, l' Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya o COMRadio, entre d'altres.

Comunicació 21


Cap de Fotografia de l'editorial entre 2003 i 2007, en les competències de Fotògraf, coordinador de fotògrafs i supervisor de l'edició i maquetació de les publicacions: revista Comunicació 21 i revista Benzina, i la xarxa de periòdics locals Línia Sants, Línia Ciutat Vella, Línia Les Corts i Línia Barcelona.


contenidos © Jordi Mota Montserratcreado en Bluekea